Visit ArtSight
Favorieten | Startpagina | zondag 2 april 2023 

  Privacy beleidTerug »
 
Privacy Statement
ArtSight respecteert de privacy van de gebruiker van deze site en erkent diens behoefte aan een verantwoorde controle over de persoonlijke gegevens die bij ArtSight bekend zijn. Persoonlijke informatie is elke informatie die herleidbaar is tot de persoon van de gebruiker. ArtSight gebruikt deze informatie uitsluitend na voorafgaand overleg met de gebruiker en zal persoonlijke gegevens niet zonder toestemming aan derden beschikbaar stellen, een en ander conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Vastleggen en verwerking van gegevens
Om het gebruik van de website te bevorderen kan ArtSight gegevens vastleggen in een bestand. Deze gegevens worden zorgvuldig verwerkt en beveiligd. ArtSight mag deze gegevens gebruiken om de bezoekers van de website gericht op de hoogte te houden van interessante aanbiedingen van producten en diensten van ArtSight zelf, dan wel van zorgvuldig geselecteerde bedrijven. Daarbij tracht ArtSight steeds met partijen te werken die zich conformeren aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens.
Indien gebruikers via ArtSight zelfstandig gegevens verstrekken aan derden, dan is ArtSight op generlei wijze verantwoordelijk voor de manier waarop deze derde met deze gegevens omgaat.
Indien betaling uitblijft zullen wij uw gegevens doorgeven aan ons incassobureau.

Uw rechten
Op het moment dat u uw persoonsgegevens aan ons ter beschikking stelt, kunt u bezwaar maken tegen de verstrekking van uw gegevens aan (of gebruik voor rekening van) derden. Verder kunt u op elk moment bezwaar maken tegen het gebruik van uw gegevens voor direct marketing doeleinden. U kunt op elk moment inzage vragen in de gegevens die wij over u verzamelen of deze laten corrigeren of verwijderen. Hiertoe kunt u een e-mail versturen met vermelding van uw naam en adres op info@artsight.nl.

Beveiliging gegevens
ArtSight maakt gebruik van veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot persoonlijke gegevens.

Bezoekgegevens
Op de website worden ook algemene bezoekgegevens bijgehouden, zoals bijvoorbeeld de meest bezochte pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te verbeteren, zodat ArtSight haar dienstverlening verder kan optimaliseren.

Melding
De verwerking van uw persoonsgegevens (zoals naam, adres, woonplaats en telefoonnummer, uw interesseprofiel) is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens in Den Haag door ArtSight, Postbus 1694, 3800 BR Amersfoort, de verantwoordelijke voor uw persoonsgegevens.

Wijzigingen
ArtSight behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in haar privacybeleid en de voorwaarden. Controleer daarom regelmatig het privacybeleid. Als u nog vragen heeft over ons privacybeleid, neemt u dan contact op met:

ArtSight
Postbus 1694
3800 BR Amersfoort

of mail naar:

info@artsight.nl
 

 

Laatste update: zondag 2 april 2023 | Kunstaanbod: 177 totaal | Nieuw: 0 | Verkocht: 117
Mail de Webmaster | Algemene voorwaarden | Privacy beleid

© Copyright 2005-2023 ArtSight®

· Home
· Zoeken
· Over ArtSight
· Tarieven
· Help
· Expositieagenda
· Nieuwsbrief
· Tell-a-friend
· Voorwaarden
· Contact


Inloggen:

E-mailadres:
Wachtwoord:
Onthouden


Meningen:
Hoe vaak heeft u al op ArtSight gekeken?
Dit is de eerste keer
Ik bezoek ArtSight 1 - 5 keer per maand
Ik bezoek ArtSight meer dan 5 keer per maand
Bekijk de uitkomsten »